Skip links

Inre förmågor för yttre omställning

19Jun08:3010:00Inre förmågor för yttre omställningVarmt välkommen på en frukost med fokus IDG – Inner Development Goals

Detaljer om aktiviteten

Varmt välkommen på en frukost med fokus IDG – Inner Development Goals

Almi och Coompanion bjuder in till en frukost på Impact House med fokus Inner Development Goals. Johanna Stakeberg och Jenny Frick kommer att guida oss i en introduktion till vad IDG är och hur man kan jobba med det både som individ och i sin organisation.

IDG står för Inner Development Goals och är ett forskningsbaserat ramverk med de förmågor vi som individer och kollektiv behöver utveckla för att möta dagens komplexa utmaningar och leda mot en hållbar framtid.

Ramverket består av fem kategorier; vara, tänka, relatera, samarbeta och agera uppdelat på 23 förmågor. Modern forskning visar att förmågorna kan övas upp och man kan arbeta med dem både på individuell och organisatorisk nivå. Förmågorna fungerar som en accelerator för hållbar omställning med omtanke om både varandra och vår planet.

Utifrån ramverket har på kort tid ett internationellt community av lokala, regionala och internationella hubar och nätverk växt fram. Idag finns det över 550 stycken i över 80 länder och Impact House Halland är sedan april 2022 en av dem!

Varför?

Vi i Halland behöver liksom resten av världen ställa om, och det här är vårt sätt att bidra till den omställningen. Genom att öva upp våra förmågor att möta och leda i komplexa utmaningar ökar vår medvetenhet, vi blir bättre på att ta in olika perspektiv och relatera till andra. Vi lyfter blicken och hittar samarbete där det tidigare var konkurrens och tillsammans blir vi uthålliga och skapar nytt.

För att vi vill utmana oss själva att utvecklas och tillsammans skapa den värld vi vill leva i!

För vem?

Alla som är intresserade av hur inre och yttre utveckling och hållbarhet hänger ihop är varmt välkomna att vara med i Impact House IDG Hub.

8.30-9.30 Introduktion till IDG

9.30-10.00 Härifrån & framåt – vill du vara med?

Frukost finns framdukat från 8.00 för den som vill ha tid att mingla och dricka kaffe i godan ro.

Det går såklart att bara vara med på introduktionen om man inte hinner med andra delen!

Mer text

Tid

19 Juni 2024 08:30 - 10:00(GMT+00:00)

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag