top of page

Våra medlemmar

untitled-03412.jpg

Coompanion Halland

Vi finns till för alla som vill starta, driva och utveckla företag tillsammans.

Vi tror på demokratiskt företagande där alla samarbetar och är engagerade. Det ger oss ekonomisk, social och hållbar tillväxt.

untitled-03182 (1).jpg

VIAkub Halland

Vi skapar digital nyfikenhet! 

Produkt- och tjänsteutveckling med digital teknik och visualisering i branscherna kultur, utbildning och besöksnäring.

Screenshot%202021-02-16%20at%2016.47_edi

Coocreate

CooCreate är ett samverkansprojekt mellan Coompanion Halland och Högskolan i Halmstad. Dess syfte är att skapa struktur för hur arbetet med att ta tillvara på och bidra till utveckling av sociala innovationer

och samhällsentreprenöriella verksamheter i Halland ska utformas.

untitled-03337-2.jpg

EMC

Vi är ett medlemsnätverk som verkar för att tillgängliggöra hållbättre och klimateffektiv affärs- och verksamhetsutveckling.

Jon.jpeg

Bright Change AB

Jon Skoglund, 31 år. Grundat och driver bolaget Bright Change AB, där han arbetar som Managementkonsult. Som konsult arbetar Jon med verksamhetsutveckling och ledarskapsträning med fokus på företag/organisationer i tillväxt och individer i behov av att utveckla sitt ledarskap. Den stora drivkraften ligger i att hjälpa individer och organisationer att nå sin fulla potential.

Wikedhvani.jpg

Wikedhvani

Josefin Wikevand är en svensk artist, entreprenör och textförfattare med många års erfarenhet som solist i musikaler, shower, reklam, tv & film.

Hon föreläser även om psykisk ohälsa samt skriver manus till flera scenproduktioner.

people%20on%20beach%20during%20sunset_ed

NOD Varberg

Näringslivs- och destinationskontoret (NOD) är en del av kommunstyrelsens förvaltning. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Varberg som en attraktiv ort att besöka, bo och driva företag i.

Maria Redström Norrman.jpg

Nära Berättelser

Maria Redström Norrman arbetar som redaktör och skrivkonsult. Genom sin skrivcoachning utvecklar och redigerar Maria manus tillsammans med såväl befintliga som debuterande författare runt om i Sverige.

bottom of page