top of page
Speed Up LOGO Light Green.png

Välkommen till konferensen

Speed Up innovations for tomorrow

Halmstads Teater

14 Sep. kl. 13.00

INSPIRATION OCH CASE

En inblick innovationsprocessen för hållbara material och prototyper
En inblick innovationsprocessen för hållbara material och prototyper
15:57
Play Video
Speed Up Formsson
02:45
Play Video
EMC Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland och EPW
45:47
Play Video
Lisa Perby från Monthly of Sweden får hjälp av Almi och Speed Up Halland
01:37
Play Video

Här kan du se några av de korta filmer som producerats för Speed Up Halland. Syftet med dessa är att informera och inspirera företag till att vilja påbörja sin omställning till att använda sig av hållbara material i sin produktion. Detta videobibliotek finns även på YouTube, så om du vill integrera någon av dessa filmer på din hemsida så går det bra. 

Innovationskraft inom cirkulära lösningar och hållbara material

Tack vare finansiering från Tillväxtverket och Region Halland har vi kunnat erbjuda halländska företag kostnadsfri affärsrådgivning och vägledning i testmiljöer så att de kunnat öka takten från idé till kommersialiserad produkt.

IMG_1592.jpg

Kunskapsförflyttning

Vi har skapat utbildningsmöjligheter inom hållbara material och handlett företag så att de kan effektivisera sin tillverkning med en ökad andel förnyelsebara eller återvunna material. Vi har även bidragit med design-

utveckling som genererat större möjligheter för återbruk och återvinning.

IMG_1754.jpg

Affärsrådgivning

Vi har erbjudit affärsrådgivning för att utveckla tjänstebaserade lösningar som möjliggör materialåtervinning, materialbesparing eller ökad livslängd på både resurser och material.

IMG_1551.jpg

Testmiljöer

Genom att utgå från företagets unika behov har vi kunnat erbjuda skräddarsydd guidning genom hela innovationsprocessen och möjligheten att ta fram prototyper i etablerade testmiljöer som har fokus på hållbara material.

Utforska deltagarprocessen i Möjlighetsgeneratorn

Ta en titt på instruktionsfilmerna, eller för muspekaren över bilden nedan så får du fram beskrivningar på hur vi arbetar med Möjlighetsgeneratorn.

Börja längst ner och leta dig sedan uppåt längs med plattformarna.