top of page
Search

Tack för en höst full av gemenskap

När så samhället sakteliga öppnades upp fick också Impact House äntligen möjlighet att växa. Vi fick med glädje välkomna både gamla som nya aktörer och fick snabbt bevis på vilken positiv "impact" en samlingsplats kan ha på både gemenskap och samhällsengagemang.


Vilka otroliga idéer det finns hos såväl enskilda entreprenörer som offentlig sektor för att förbättra vår omvärld! Att Impact House kan fungera som en grogrund och katalysator samt skapa nya och viktiga samarbeten känns både spännande och hoppingivande.
En höst full av fina möten, både digitalt och fysiskt - ibland både och. Vi har mötts för goda samtal vid nätverksfrukostar och välkomnat flertal aktörer som nyttjat våra lokaler till olika typer av events. Studion har använts flitigt för såväl sändning som konferensrum och våra kontorsplatser har allt mer fyllts på med kreativa entreprenörer som söker en stimulerande arbetsmiljö.


Officiellt invigda!


Så hade vi äntligen en officiell invigning. Lagom synkad med årets första snöfall. Tack till alla som lyckades trotsa snöstormen för att fira med oss! Det blev en väldigt trevlig kväll med härligt mingel, fantastiskt god mat från Lokalen och skön musik från bla UF-företaget "Swing it" med Ebba och Elsa. Till alla er som inte hade möjlighet att medverka - hoppas att vi ses under 2022, förutsatt att hälsan & eventuella restriktioner tillåter givetvis.


Med det sagt önskar vi er alla en riktigt god jul samt ett sprakande gott nytt år fullt av nya möjligheter!

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page