top of page
Search

Höstpepp på nya aktiviteter!

Nu har höstvindarna verkligen dragit in över Varberg men på Impact House blir det allt mysigare att kura inne tillsammans. Det känns också väldigt härligt att vi nu blir allt fler som verkar i lokalerna.


Bakom tangenterna idag sitter jag - Josefin Wikevand, som är ny facilitator på Impact House. Jag tänkte givetvis presentera mig lite närmre framöver, men vill börja med att lyfta fram några av alla de härliga aktiviteterna som ligger framför oss nu i höst. Kalendern fylls hela tiden på med fina möjligheter till nätverkande samt flera spännande och kostnadsfria workshops som inte bör missas.


Av skäl som vi alla känner till har ju det sociala fått stå tillbaka något sedan vi öppnade Impact House men i takt med att samhället öppnar upp, gör också vi! Lokalerna är stora och välkomnande och arbetet med att göra dem ännu trevligare pågår hela tiden. Visst önskar man att allt kunde bli "perfekt" med en gång, men det är också rätt charmigt att följa resan och skapa platsen tillsammans.


Kika gärna in här för att läsa mer om vad som är på gång och anmäl dig till Husträff, Nätverksfrukost, Impact Business Loop eller varför inte till den spännande 3-dagarsworkshopen med VIAkub Halland. Perfekt för dig som exempelvis är producent, musiker, skådespelare, konstnär, skulptör, maker eller på något vis engagerad i att presentera omvälvande skapelser med, och för, andra. Sista anmälan till just detta är dock 26/10 så fundera inte för länge!


Jag personligen ser verkligen fram emot att möta fler nya ansikten & utveckla platsen ytterligare, kom gärna förbi på en kaffe så visar jag er gärna runt. Jag tror minsann det blir riktigt fin höst, vi ses!
26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page