top of page
Search

Medlemmar som vill göra skillnad

Vi är väldigt stolta och glada över att det på Impact House huserar en stor mängd spännande aktörer och företag som alla vill göra en positiv skillnad i samhället. Det öppnar ofta upp för intressanta samtal och nya möjligheter till samarbeten. Därför är nu hög tid att börja presentera våra medlemmar!


Möt Jon Skoglund, 31 år. Grundat och driver bolaget Bright Change AB, där han arbetar som Managementkonsult. Som konsult arbetar han med verksamhetsutveckling och ledarskapsträning med fokus på företag/organisationer i tillväxt och individer i behov av att utveckla sitt ledarskap. Den stora drivkraften ligger i att hjälpa individer och organisationer att nå sin fulla potential.


När det gäller samhällsengagemang, finns det ett särskilt område du brinner extra mycket för och varför?


Jag brinner extra för inkludering av unga människor i utanförskap som ofta är kopplat till utsatta områden där förutsättningarna inte är samma som för andra.Vad tycker du är de största fördelarna med att vara på Impact House och varför har du valt det som arbetsplats?

I och med mitt engagemang för samhällsfrågor ser jag det inspirerande och lärorikt att omge mig med andra som prioriterar detta på olika sätt i sina företag och privatliv. Jag trivs med en flexibel arbetsplats då jag reser en del i tjänsten och jobbar en del hemifrån. Detta gör att jag inte är i behov av en fast plats varje dag utan gillar den flexibla lösningen som Impact House ger.

47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page