top of page
Search

En stilla, digital januari

2022 är här och som vi alla är väl medvetna om så började året inte riktigt i den stil vi hoppats på. Vi har återigen tvingats ställa om och det som inte ställs in, läggs om till digitalt eller skjuts fram tills dess att smittspridningen lugnat sig, så som tex Impact Morning Bite.


Många arbetar hemma i den mån det är möjligt men Impact House kommer fortfarande att vara "öppet" så tillvida att lokalerna finns tillgängliga för alla som har något form av abonnemang för kontorsplats. Det går också fint att höra av sig om man är intresserad av att veta mer kring detta eller teckna medlemskap.Det är toppen att våra lokaler är både stora och rymliga, vilket också möjliggör att det går att hålla bra avstånd.


Vi iakttar noggranna städrutiner och givetvis tar alla ansvar för att följa de rekommendationer som finns kring att minska smittspridning samt stannar hemma vid minsta symtom.Goda möjligheter för digital omställning


På Impact House finns fina möjligheter att ställa om möten & annat till digitala event.

Vi har såväl en välutrustad studio samt mindre utrustning som fungerar utmärkt vid zoom-möten och digitala presentationer. Välkomna att höra av er om ni har frågor & funderingar eller är intresserade av att boka.

Det är givetvis supertråkigt att vi inte kan socialisera som vi hade önskat i nuläget men vi håller alla tummar för att det vänder åt ett bättre håll snart, håll ut!

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page