top of page
Search

April, april...Förlåt, men vi kunde inte låta bli ;) Årets aprilskämt på Impact House handlade om att Varberg blivit utsett som Nationellt Center för Hållbarhetsutveckling (NCH) och i samband med detta skulle det uppföras ett pampigt höghus i centrala Varberg på 17 våningar - en våning för varje globalt hållbarhetsmål i Agenda 2030.


Även om detta var på skoj så måste vi ändå säga att vi gillar idéen om att bygga ut Impact House och satsa fullt ut på att rekrytera tillräckligt med samhällsengagerade medlemmar för att fylla ett 17-våningshus. För att kunna skala upp och snabba på hållbarhetsarbetet är det viktigt att vi hittar ett bättre sätt att arbeta tillsammans på ett effektivt sätt. Kanske är denna lösning inte så dum ändå? Så här såg kampanjen ut i sociala medier:


På Impact House samlar vi entreprenörer, föreningar, företag och organisationer under ett och samma tak. Vi har det gemensamma intresset att göra vår värld lite bättre för varje dag. Tycker du att det låter spännande? Tveka då inte att kontakta oss för att få veta mer om Impact House Halland och oss som sitter här.18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page