top of page

Impact Friends

Det är så härligt vara omgiven av vänner.

Utan er hade vi inte kunnat starta upp Impact House Halland.

Vi har förmånen att få draghjälp och stöd av några väl utvalda och framstående företag som brinner för olika hållbarhetsfrågor och som vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Dessa företag har varit en viktig del i utformningen av den fysiska platsen Impact House Halland och vi kallar dom för våra Impact Friends. 
 
Vi strävar efter att vara en samverkansplattform för samhällsentreprenörer där hållbar förändring sker på riktigt. Genom att vara en Impact Friend bidrar ni till denna positiva utveckling och vi vill därför rikta ett stort tack till er!

Form2.png
akustikmiljo-logo.png
Derome_logotyp_vit_rgb.png
xlbygg-logo-2.png
colorama logga.png

Läs mer om våra Impact Friends

Form 2

Form 2 har tillverkat möbler till kontor och offentlig miljö sedan 2004 och har stor erfarenhet av konstruktion och tillverkning av kundunika möbler. 

På Impact House finns flertal fina lösningar för en bättre arbetsmiljö tack vare Form 2 vilket vi är så glada över!

Derome

Colorama

På Colorama hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till kakel, golv och tillbehör.

Akustikmiljö

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av trendiga akustiska produkter och lösningar fö kontor, skola, sporthallar, offentliga miljöer som restauranger, hotell till och med studio

 

Tack vare Akustikmiljö kan vi skapa en bättre ljudmiljö för oss alla som arbetar på Impact House.  Så viktigt och så uppskattat.

XL Bygg

bottom of page