ons 27 okt.

|

Impact House

Workshop: Hållbarhetslyftet

En kostnadsfri workshopserie i tre delar som handlar om hur du konkret kan integrera hållbarhetsarbetet i ditt företag, vilket i sin tur kan leda till nya affärsmöjligheter.

Registration is Closed
See other events
Workshop: Hållbarhetslyftet

Time & Location

27 okt. 2021 13:00 – 24 nov. 2021 15:00

Impact House, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

About the Event

För vem? 

Har du ett litet eller medelstort företag i Halland och funderar på hur du kan dra nytta av ett tydligare och mer målinriktat hållbarhetsarbete? Har du till exempel ambitionen att vinna framtida upphandlingar eller vill du få fler lojala och köpstarka kunder? Kanske söker du efter investerare eller samarbetspartners? Är det viktigt för dig att spara pengar eller vill du helt enkelt bara göra gott för miljön?

Företag med en tydlig och genuin hållbarhetsprofil blir alltmer intressanta för kunder, banker och investerare och just nu har du möjlighet att ta del av Hållbarhetslyftet; en kostnadsfri workshopserie i tre delar som handlar om hur du konkret kan integrera hållbarhetsarbetet i ditt företag, vilket i sin tur kan leda till nya affärsmöjligheter.

Upplägg 

Workshop 1:

27 oktober kl. 13.00 – 15.00

Första delen av workshopserien skapar förståelse för hållbar affärsutveckling, vilka hållbarhetsfrågor som är viktigast för ditt företag och hur ni presterar inom dessa områden idag.

Workshop 2:

11 november kl. 13.00 – 15.00

Vid det andra tillfället skapar ni ideer kring möjliga åtgärder och kartlägger hur denna kommer kunna påverka hållbarheten i företaget.

Workshop 3:

24 november kl. 13.00 – 15.00

Sista delen i workshopserien kommer resultera i idéer kring konkreta mål och en handlingsplan framåt.

Vi träffas i en mindre grupp, i stora lokaler fysiskt på plats på Impact House Halland, Östra Långgatan 47 i Varberg.

Du vägleds under processen av erfarna workshopledare från Energi & Miljöcentrum Sverige (EMC). Workshoparna har ett grundläggande teoretiskt innehåll, men stor vikt läggs p