ons 06 apr.

|

Impact House

Vad är digital hållbarhet?

Vad är digital hållbarhet? är ett symposium med föreläsningar och panelsamtal där experter inom olika hållbarhetsområden belyser begreppen och öppnar upp för diskussion.

Registration is closed
See other events
Vad är digital hållbarhet?

Time & Location

06 apr. 09:30 – 11:59 CEST

Impact House , Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

About the Event

I samarbete med EMC – nätverket för hållbar och klimatsmart affärs- och verksamhetsutveckling, presenterar VIAkub Halland detta symposium på Impact House Halland under temat Digital hållbarhet. Förmiddagen fylls med föreläsningar samt ett panelsamtal där vi bl.a. talar om de största möjligheterna och farhågorna kopplat till digitaliseringen och hållbarhet, hur vi samarbetar vi digitalt och hållbart, och hur snabbt kommer samhället att ställa om och utnyttja digitaliseringens möjligheter.

För att tillsammans utforska dessa frågor (och fler) har vi bjudit in tre aktörer med olika perspektiv på ämnet.

Katharina Paoli 

Katharina Paoli är entreprenör, föreläsare och rådgivare inom hållbarhet och kommunikation, med en stor passion för hållbar affärsutveckling och hållbar livsstil. Grundare och VD för Nudgd som beteendeutmaningar med konkreta lösningar som ger mätbara resultat i ert hållbarhetsarbete. Initativtagare till Nudging Sweden – ett nätverk vars syfte är att lyfta nudging som metod samt initiera och genomföra projekt för att visa beteendevetenskapens påverkan för en mer hållbar framtid.

Hugi Asgeirsson 

Hugi Asgeirsson är delgrundare av konstkollektivet Blivande i Stockholm, samt en av de drivande krafterna bakom