top of page

tors 21 okt.

|

Impact House

Nätverksfrukost

Välkommen på en härlig nätverksfrukost för dig som är samhällsentreprenör eller social innovatör. Kanske arbetar du i offentlig sektor, inom akademi och skola eller i en ideell verksamhet. Gemensamt för oss alla är att vi drivs av ett samhällsengagemang och en önskan om en bättre värld.

Registration is Closed
See other events
Nätverksfrukost
Nätverksfrukost

Tid & plats

21 okt. 2021 08:30 – 9:30

Impact House, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

Om evenemanget

Är du intresserad av att träffa andra entreprenörer och innovatörer som vill bidra till samhällsnytta med sina idéer, initiativ och sitt företagande i Hallands län?

21 oktober är det dags för nätverksfrukost för dig som är samhällsentreprenör eller social innovatör. Kanske arbetar du i offentlig sektor, inom akademi och skola eller i en ideell verksamhet. Gemensamt för oss alla är att vi drivs av ett samhällsengagemang och en önskan om en bättre värld.

Vi har mycket att lära av varandra och därför tycker vi att det är hög tid att vi samlas och utbyter erfarenheter, kunskap och inspiration.

Välkommen att anmäla dig till en härlig morgon tillsammans där vi såklart dukar upp till frukost. Det går också bra att delta digitalt! Ange i anmälan på vilket sätt du föredrar att delta. ANMÄL DIG HÄR

Dag: Torsdag 21 oktober Tid: 8.30-9.30 Plats: Impact House, Östra Långgatan 47 i Varberg alternativt digitalt

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page