mån 04 okt.

|

Impact House

Kurs: Den interaktiva scenen med VIAkub Halland

Är du producent, musiker, skådespelare, konstnär, skulptör, maker eller på något vis engagerad i att presentera omvälvande skapelser med, och för, andra? I detta kurspaket leker vi med tekniken och i kombination med material, verktyg och annat vi finner, förstärker vi vårt redan existerande uttryck.

Registration is Closed
See other events
Kurs:  Den interaktiva scenen med VIAkub Halland

Time & Location

04 okt. 2021 10:00 – 06 okt. 2021 16:00

Impact House, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

About the Event

VIAkub Halland bjuder in till ett kurspaket med tre aktiviteter som sker på plats i Varberg på Impact house. Här finns all teknik tillgänglig och under luftiga heldagar levereras föreläsningar med workshopar, där du får tid och rum att utveckla dina idéer. Det hela avslutas med ett showcase, en form av kabaret, där vi delar våra tankar och idéer kring framtidens scen.

Interaktivitet är ett uttryck som syns allt mer och syftar oftast på en fysisk interaktion. Det är något som händer med oss när vi “får vara med”, det har du säkert märkt om du någonsin sjungit med i en kör, jammat i ett band, eller helt enkelt spelat brädspel med andra. Scenen är ofta en plats där det är tydligt uppdelat vilka som skapar och vilka som upplever, men detta experimenteras det vilt med. I den participatoriska teatern Sleep No More, samt Stockholmsbaserade Satans Demokrati,