top of page

tors 24 nov.

|

Impact House Halland & Online

Impact Morning Bite - Tema: Nudging

Lär dig om grunden till nudging med hjälp av en av Sveriges främsta experter på ämnet

Registration is closed
See other events
Impact Morning Bite - Tema: Nudging

Time & Location

24 nov. 2022 08:30 – 25 nov. 2022 09:30

Impact House Halland & Online, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

About the Event

Som en del av #47kooperativaveckan bjuder Coompanion Halland in till en kostnadsfri frukostföreläsning där vi får lära oss om nudging och hur vi kan använda oss av denna metod för att skapa en positiv samhällsförändring. Frukostföreläsningen äger rum på Impact House Halland, men det går också bra att vara med digitalt!

Hur får vi fler att välja mer hållbart? Hur skapar vi valsituationer så att det blir lätt för individer, medlemmar, kunder och användare att göra rätt? Under den här föreläsningen kommer du att lära dig vad begreppet nudging innebär, ta del av konkreta exempel och få tips på hur man kan tänka för att börja applicera nudging i praktiken.

Vi kommer också att få inspiration kring hur man bygger framgångsrika team i en värld där vi allt oftare arbetar åtskilda från varandra.

Den som kommer att hjälpa oss att navigera bland begreppen är ingen mindre än Katharina Paoli; en av Sveriges främsta föreläsare och experter i ämnet. Katharina är entreprenör, hållbarhetsrådgivare och professionell föreläsare med en bakgrund som kommunikationsstrateg med fokus på CSR och hållbara städer. Hon är även VD för Nudgd och initia­tivtagare till nätverket Nudging Sweden.

Share This Event

bottom of page