top of page

tors 26 jan.

|

Impact House

Impact Morning Bite: Tema Being

Denna morgon får vi lyssna på Jenny Amilon, hälsopedagog och Somatic Educator. Hon kommer att berätta om hur hon arbetar och de olika möjligheter som finns i att träna sina inre förmågor med fokus på närvaro och medvetenhet.

Impact Morning Bite: Tema Being
Impact Morning Bite: Tema Being

Tid & plats

26 jan. 08:30 – 9:30

Impact House, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sverige

Om evenemanget

Inner Development Goals är ett globalt initiativ som bygger på forskning kring vilka förmågor och kvaliteter vi människor behöver utveckla för att leva ett hållbart, meningsfullt och produktivt liv.

Man har tagit fram ett ramverk som beskriver vilka områden som vi behöver fokusera på och som är avgörande om vi skall lyckas nå de Globala Målen.

Som en del av detta arbete bjuder vi in entreprenörer som arbetar inom de olika områdena för att berätta mer och inspirera till förändring och utveckling. Vid detta tillfälle får vi möjlighet att träffa Jenny Amilon. Jenny arbetar som hälsopedagog och Somatic Educator. Hon driver ett Somatiskt Center mitt i Varberg som erbjuder både bredd och djup inom ett område som berör såväl kropp som hjärna. Jenny kommer att berätta om hur hon arbetar och de olika möjligheter som finns i att träna sina inre förmågor med fokus på närvaro och medvetenhet.

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page