top of page

tors 12 jan.

|

Impact House

Impact Morning Bite: Tema Being

Denna Morning Bite får vi möjlighet att träffa Therese Lind som är författare och föreläsare. Hon delar med sig av varför hon regelbundet pilgrimsvandrar och sitt behov att dela sin passion med andra.

Impact Morning Bite: Tema Being
Impact Morning Bite: Tema Being

Tid & plats

12 jan. 08:30 – 9:30

Impact House, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sverige

Om evenemanget

Inner Development Goals är ett globalt initiativ som bygger på forskning kring vilka förmågor och kvaliteter vi människor behöver utveckla för att leva ett hållbart, meningsfullt och produktivt liv.

Man har tagit fram ett ramverk som beskriver vilka områden som vi behöver fokusera på och som är avgörande om vi skall lyckas nå de Globala Målen.

Som en del av detta arbete bjuder vi in entreprenörer som arbetar inom de olika områdena för att berätta mer och inspirera till förändring och utveckling. Vid detta tillfälle får vi möjlighet att träffa Therese Lind som är författare och föreläsare. Hon delar med sig av varför hon regelbundet pilgrimsvandrar och sitt behov att dela sin passion med andra. För Therese går vandrandet och varandet hand i hand och genom att hitta sin egen väg kan man lättare hjälpa andra. Therese guidar grupper i yoga och meditation och inspirerar kvinnor att Våga Gå – som också är namnet på hennes nya facebook grupp – för kvinnor som drömmer om att pilgrimsvandra.  Under morgonen kommer du också få ett smakprov på en enkel meditationsövning.

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page