top of page

tors 04 maj

|

Impact House Halland

Impact Morning Bite

Vi fortsätter att inspirera till positiv förändring med hjälp Inner Development Goals. Under maj-månad har vi tema ACTING. Hur kan vi agera för att skapa en mer hållbar värld? Det är kostnadsfritt att delta och frukosten står uppdukad från klockan 08.30. Ingen anmälan behövs.

Impact Morning Bite
Impact Morning Bite

Tid & plats

04 maj 08:30 – 9:30

Impact House Halland, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sweden

Om evenemanget

Vi fortsätter att inspirera till positiv förändring med hjälp av Inner Development Goals. Under maj månad har vi tema ACTING/ AGERA. Hur kan vi agera för att skapa en mer hållbar värld?

Vi får bekanta oss mer med initiativet Inner Development Goals och även lyssna till Charlotte Ahlgren som driver hälsoföretaget Hollbar. Charlotte har lång erfarenhet från träningsbranschen som instruktör, mental coach, utbildare och personlig tränare. Idag hjälper hon både individer och företag till ett hållbart privat- och arbetsliv genom stresshantering, en större helhetssyn och ökad aktivitet, ett steg i taget.

Det är kostnadsfritt att delta och frukosten står uppdukad från klockan 08.30. Ingen anmälan behövs. Kom som du är och ta gärna med en vän!

Nätverksträffen är en del av Coompanions projekt CooCreate- en utvecklingsarena för samhällsentreprenörskap och social innovation och möjliggörs tack vara finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland.

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page