top of page

ons 12 okt.

|

Impact House Halland

Hållbarhetslyftet

Coompanion Halland arrangerar ett utvecklingsprogram för dig som vill utveckla din verksamhet i en mer hållbar riktning.

Registration is closed
See other events
Hållbarhetslyftet
Hållbarhetslyftet

Tid & plats

12 okt. 2022 14:00 – 16 nov. 2022 16:00

Impact House Halland, Östra Långgatan 47, 432 41 Varberg, Sverige

Om evenemanget

Hållbarhetslyftet För vem?

Hållbarhetslyftet är till för dig som driver ett litet eller medelstort företag i Halland och vill få koll på hur ni kan växla upp ert hållbarhetsarbete. Känner du precis som många andra att vi inte kan vänta längre på att ta itu med de utmaningar som vår värld står inför? Kanske är du lite osäker på hur och vad du kan göra i just din verksamhet och vad som faktiskt gör skillnad.

Varför?

Förutom att bidra till ett mer hållbart samhälle så finns det många andra fördelar med en tydlig och genuin hållbarhetsprofil. Kunder uppskattar att få möjlighet att göra fler hållbara val och människor väljer arbetsplats allt oftare baserat på ett företags hållbarhetsarbete. Ibland är det dessutom både enklare och roligare att utvecklas tillsammans. Så tag chansen att träffa andra företag, bolla utmaningar och dela goda råd. Vi träffas i en liten grupp och under ledning av några av Hallands vassaste och mest engagerade affärsutvecklare stöttar vi varandra i processen.

Upplägg

Workshop 1:

12 oktober kl. 14.00 – 16.00

Första delen av workshopserien skapar förståelse för hållbar affärsutveckling, vilka hållbarhetsfrågor som är viktigast för ditt företag och hur ni presterar inom dessa områden idag.

Workshop 2:

26 oktober kl. 14.00 – 16.00

Vid det andra tillfället skapar ni ideer kring möjliga åtgärder och kartlägger hur denna kommer kunna påverka hållbarheten i företaget.

Workshop 3:

16 november kl. 14.00 – 16.00

Sista delen i workshopserien kommer resultera i idéer kring konkreta mål och en handlingsplan framåt.

Vart? Impact House Halland, Östra Långgatan 47 i Varberg.

Du vägleds under processen av erfarna workshopledare från Energi & Miljöcentrum Sverige (EMC) och Coompanion Halland. Workshoparna har ett grundläggande teoretiskt innehåll, men stor vikt läggs på själva workshopmomenten för att stimulera till intressanta diskussioner och att locka fram nya tankar hos er som deltar. Under hela processen finns det möjlighet till coachning av affärsrådgivare på Coompanion Halland.

Hur?

Anmäl ditt intresse senast 3 oktober 2022. 

Observera att sista ansökningsdagen är måndag 3 oktober 2022. Ambitionen är att vara en mindre grupp vilket medför att det är ett begränsat antal platser. Du meddelas om du fått en deltagarplats i workshopserien på onsdag 5 oktober 2022.

Programmet är kostnadsfritt tack vare finansiering från Region Halland och Tillväxtverket

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page