tis 05 apr.

|

Online | Zoom

Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland & EPW

Erika och Helena från Speed Up Halland berättar om hur du kan få fart på din innovationsprocess för att kunna skapa nya produkter av hållbara material och cirkulära lösningar. Clas Almgren från EPW kommer att dela med sig av sina lärdomar från den innovationsprocess dom befinner sig i just nu.

Registration is closed
See other events
Hållbarhetsfrukost med Speed Up Halland & EPW

Time & Location

05 apr. 08:00 – 9:00

Online | Zoom

About the Event

Vi gästas av Erika Gyllensvaan och Helena Tuvendal från projektet Speed Up Halland som kommer att lära oss om hur innovationsprocesser för hållbara material kan se ut. Vi får konkreta tips som underlättar för den som redan har påbörjat en innovationsprocess, men även den som är intresserad av att ta fram nya produkter eller tjänster som utgår från hållbara material kommer att ha mycket att hämta från denna Hållbarhetsfrukost.

Med hjälp av Claes Almgren från Varbergsföretaget EPW kommer vi att gräva ännu lite djupare i vad det innebär att ta fram en ny produkt med hållbarhetsfokus. Claes kommer att ge oss en unik inblick i hur innovationsprocessen har sett ut hittills och berätta kort om lärdomarna längs vägen, så att du skall slippa göra om enkla misstag och i stället få ut dina nya produkter och tjänster på marknaden snabbare. (EPW står för Electro Pro West och företaget är specialiserat på alla typer av elinstallationer. Läs mer om företaget här: