ons 21 apr.

|

Impact House | Zoom

Hållbarhetsboost

Coompanion Halland lanserar workshopserien Hållbarhetsboost och just nu har du möjlighet att ansöka om en exklusiv plats på denna kostnadsfria utbildning i sex steg med start 21 April! OBS: Deadline för ansökan är 15/4.

Registration is Closed
See other events
Hållbarhetsboost

Time & Location

21 apr. 2021 13:00 – 02 juni 2021 15:00

Impact House | Zoom

About the Event

Vi står inför stora utmaningar i samhället kopplat till hållbarhet och här har företag och organisationer ett stort ansvar, men också stora möjligheter att styra om sin verksamhet i en mer hållbar riktning. Större fokus, strategiskt arbete och mer kunskap kopplat till hållbarhet kan ge stora vinster för vår värld, men också för företagets lönsamhet i form av en förbättrad upplevelse för verksamhetens kunder och användare. 

  • Driver du ett mindre företag i Halland och har en önskan att lära dig mer om hållbarhet?
  • Har du en ambition att växla upp verksamhetens hållbarhetsarbete?

- Då har du möjlighet att delta i Hållbarhetsboost, ett kostnadsfritt hållbarhetsprogram och en workshopserie i sex delar som ger dig förutsättningarna att lägga grunden för ditt långsiktiga hållbarhetsarbete.  

Utbildningen hålls av Helena Björkman och Michaela Flenger från EMC som delar med sig av kunskap och praktisk erfarenhet av att arbeta med klimateffektiv affärsutveckling tillsammans med företag runt om i Sverige. Vi kommer att arbeta och testa EMC:s verktyg Hållbarhetsbarometern (värde upp till 10 000 kr) som är ett enkelt och konkret verktyg för att kartlägga och utforma företagets hållbarhetsarbete. Under processen kommer ni få allt stöd ni behöver för att kunna genomföra en nulägesanalys och handlingsplan som sedan kommer ligga till grund för ert långsiktiga hållbarhetsarbete.

PROGRAMMETS UPPLÄGG:

21 April 13.00-15.00

Uppstart med inspiration och kunskap. Introduktion till Hållbarhetsbarometern.

5 Maj 13.00-15.00

Praktisk handledning i verktyget Hållbarhetsbarometern. Påbörja nulägesanalys.

<