top of page

ons 26 maj

|

Digital Konferens

Digital konferens: Snubbla inte på tekniken

En konferens för dig som är digitalt nyfiken! I ett omväxlande program får du ta del av vad projektet VIAkub Halland gör och erbjuder. Denna dag bjuder vi på inspirerande föreläsningar, höjdpunkter och forskning.

Registration is Closed
See other events
Digital konferens: Snubbla inte på tekniken
Digital konferens: Snubbla inte på tekniken

Tid & plats

26 maj 2021 13:00 – 16:00

Digital Konferens

Om evenemanget

Mötesplats för digitalt nyfikna – med kultur, utbildning och besöksnäring i fokus.

Välkommen till en konferens för dig som är digitalt nyfiken! I ett omväxlande program får du ta del av vad projektet VIAkub Halland gör och erbjuder. Denna dag bjuder vi på inspirerande föreläsningar, höjdpunkter och forskning.

Det blir livemusik och skogspromenad när vi tillsammans upplever möjligheter med olika virtuella digitala rum. VIAkub Halland visar den teknik vi har tillgänglig och hur du som företag eller organisation inom kultur, utbildning och besöksnäring kostnadsfritt får pröva den. Vi presenterar kommande aktiviteter och tar in förslag och direkta behov från er som deltar.

Ur programmet

  • Du är en digital hybrid – Gustaf Josefsson Tadaa
  • Interaktiv paus: Min mamma skogshuggaren
  • Immersiva landskap – inlevelse och fantasi i Världsarvet Grimeton radiostation
  • Interaktiv paus med Song Solinas
  • Vad är VIAkub Halland och hur arbetar projektet
  • Livemusik och möten i ett digitalt rum

Om VIAkub

Projektet VIAkub Halland har genom sitt tydliga fokus på digital teknik blivit en plattform för nyskapande – och formats till en laborativ verksamhet som inte bara väckt nyfikenhet utan fungerat som stöd och språngbräda för många företag.

Denna konferens vänder sig till dig som är nyfiken på digitalisering eller verksam inom fokusområdena kultur, utbildning eller besöksnäring i Halland. Vi välkomnar intresserad allmänhet, företag, organisationer, studenter, tjänstepersoner och beslutsfattare!

Det är kostnadsfritt att delta. Du deltar digitalt via länk, med hjälp av din dator eller surfplatta. I vissa programpunkter kan du som har tillgång till ett VR-headset kliva in i VR, men det går också bra att delta med en vanlig platt skärm!

OBS: Konferensen är en livesändning och det går inte att se den i efterhand.

Läs mer om programmet och de medverkande här.

Dela gärna & bjud dina vänner

bottom of page