tors 25 mars

|

Coompanion | Online

DET FINNS EN CHANS

Josefin Wikevand är musikalartisten som efter en längre tids sjukskrivning för utbrändhet bestämde sig för att skriva musik om sina upplevelser. Nu får texterna ny plats i en personlig berättelse där Josefin delar med sig av sina erfarenheter kring ångest, depression, utmattning, prestationskrav...

Registration is Closed
See other events
DET FINNS EN CHANS

Time & Location

25 mars 2021 12:15

Coompanion | Online

About the Event

”Ta min hand jag visar vägen, bortom skuggorna och snåren. Ta min hand när livet rasar, jag vill visa vad jag ser.”

Josefin Wikevand är musikalartisten som efter en längre tids sjukskrivning för utbrändhet bestämde sig för att skriva musik om sina upplevelser. Nu får texterna ny plats i en personlig berättelse där Josefin delar med sig av sina erfarenheter kring ångest, depression, utmattning, prestationskrav och att vara anhörig. En resa inte bara kantad av mörker och sorg utan även starkt präglad av hopp, sprudlande kreativitet, stark kärlek och stora drömmar.

Varmt välkommen att delta på en första pilot - inspelning där du som åhörare gärna får dela med dig av din feedback kring form och innehåll.

Föreläsningen kommer att sändas torsdagen den 25/3 kl 12:15 på ”Impact Lunch” och ett fåtal personer kommer finnas på plats, resten online.

Läs mer om Josefin på: www.josefinwikevand.com

Share This Event