tis 15 juni | Zoom

Cirkulär Kickstart - Vad gör vi nu?

Dags för den tredje gruppträffen i affärsutvecklingsprogrammet Cirkulär Kickstart. Här få vi ta del av deltagande företags insikter och reflektioner och vi diskuterar hur vi kan ta oss an identifierade utmaningar.
Registration is Closed
Cirkulär Kickstart - Vad gör vi nu?

Time & Location

15 juni 09:00 – 11:30
Zoom

About the Event

I denna tredje gruppträff delar vårens deltagare med sig av sina insikter från affärsutvecklingsprogrammet Cirkulär Kickstart. En diversifierad skara företag inom helt olika branscher diskuterar sina insikter och reflektioner kring möjligheter, utmaningar och behov av stöd.

- Hur kan ett försäkringsbolag skapa förutsättningar för cirkulär omställning?

- Vilka nya affärsmöjligheter kan man hitta hos små restaturanger och butiker på landsbygden?

- Hur kan en tygaffär ta vara på möjlgheterna i Cirkulär Ekonomi?

- Vad kan en trafikskola göra för att bättre nyttja sina resurser och reducera sitt klimatavtryck?

- Hur kan ett gym utveckla sin verksamhet och dra nytta av cirkulära affärsmöjligheter?

Under gruppträffen kommer vi även ge information om vilket stöd som kan hittas inom innovationssytemet i Halland för att företagen skall kunna arbeta vidare med de möjligheter som identifierats i Cirkulär Kickstart.

Detta är som sagt en gruppträff för deltagande företag men alla är välkomna att delta. Kanske funderar ni själva på att starta er cirkulära resa och vill lära er från de som redan börjat. Kanske har ni redan idéer men vet inte hur ni skall börja. Då är detta en aktivitet för er.

Detta är en aktivitet inom Projektet Bygga Attraktiva Samhällen för Företag som möjliggörs genom finansiering från Region Halland och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Registration is Closed

Share This Event